Spelautomater på nätet

 


Spelautomaten Jack Vegas, som finns utplacerade på krogar runt om i Sverige, är Svenska Spels största kassako.
Jack Vegas är en spelautomat från Svenska Spel där maxinsatsen är fem kronor och högsta vinsten är 500 kronor. Jack Vegas lanserades 1996 och består av klassiska hjulspel, pokerspel och nummerspel.
Spelet är enormt populärt trots att det ger spelaren väldigt dåliga odds och en låg max vinst.
Du får väldigt mycket bättre odds genom att spela jack vegas på nätet istället.
Där finns dessutom ett enormt utbud av spännande video slots som i mitt tycke är mycket mera underhållande än Jack Vegas.

För Jack Vegas automaterna från Svenska Spel är den maximala vinsten 500 kr och spelavdraget är 10%. På nätet har spelautomaterna kanske 3% spelavdrag och maxvinsten överstiger ibland 100 miljoner kronor för progressiva slots.

Det finns flera videoslots som kopierar jack Vegas men automater som Gonzos Quest, Jack Hammer och Starburst är i mitt tycke mycket mera underhållande.
Online får du dessutom möjlighet att vinna gigantiska jackpots på slots som Mega Fortune, Hall of Gods och Arabian Nights. Den högsta vinst som betalats ut på Mega Fortune var på cirka 150 miljoner kronor.

Du hittar alla de här spelautomaterna på Betsson Casino. Registrerar du dig och gör en insättning på 500 kr så får du 1000 kr i bonus och har alltså 1500 kr att spela för. Nya spelare får dessutom 50 gratisspel på Mega Fortune.

Gå till Betsson...Tillbaka till bingobongo75.com...

tumblr counter